Wiselink i Lund

Lunds näringsliv har en stark koppling till universitetsvärlden samtidigt som det finns en lång tradition av framgångsrikt företagande. Lunds stora rörlighet av studenter, forskare och företagsanställda bidrar till att skapa mångfald och gör Lund till en mycket intressant internationell mötesplats. Wiselink vill bidra med att stärka relationer och skapa kompetensutbyte för att vara en del av Lunds sprudlande näringsliv.

Med ostoppbart mod och nyfikenhet skapar vi dialoger där olika erfarenheter möts. Vi utmanar normen för att i ständig utveckling skapa ett livslångt lärande. Våra dialoger har en central betydelse för exekutiva chefers förmåga att reflektera, förstå och leda i framtidens verklighet.

FÖR DIG SOM VILL UTMANAS SOM LEDARE

Våra föreläsare rör sig mellan vitt skilda områden och de inspirerar, provocerar och skänker dig nya perspektiv som du kan ta med dig tillbaka till din organisation. Gå till kalendern och läs om våra olika kommande träffar.

I ett medlemskap ingår fyra träffar med externa föreläsare, två luncher och två frukostar. För att möta vår hektiska vardag erbjuder vi dig som deltagare en period på 18 månader för att nyttja ovanstående träffar.

Vi träffas i vackra och avslappnade miljöer med mat och service i toppklass.

KOMMANDE FORUM I LUND

Filter

Anders Tegnell
StartsidaHelsingborgLinköpingLundÖrebro

Anders Tegnell

ATT VÅGA STÅ UPP FÖR DET MAN TROR PÅ
David Jacoby
HelsingborgLinköpingLundÖrebro

David Jacoby

DIN LEDARSKAPSKRAFT ÄR FRONTLINJEN MOT CYBERHOT!

KALENDER

Lund

Inget evenemang hittades!

Helsingborg

Inget evenemang hittades!

Linköping

Inget evenemang hittades!

Alla

Inget evenemang hittades!