Därför ska du
välja Wiselink

Wiselink – för dig som vill växa som ledare

I mötet med det oväntade utvecklas vi som människor. Andra människors erfarenheter kan inspirera men också ge oss en ny syn på oss själva. I skenet av andra blir det tydligare hur vi själva fungerar och vi ges därmed chansen att omvärdera våra egna gamla sanningar och vanor.

För dig som jobbar som chef är utveckling ett måste för att upprätthålla ett kompetent ledarskap. Du är drivkraften som skapar engagemang och motivation hos medarbetarna. Du har stort ansvar för deras utveckling och resultaten de levererar – men tar du ansvar för din egen utveckling?

Wiselink ger dig en exklusiv möjlighet att i en trygg och förtrolig miljö utbyta erfarenheter och diskutera ditt företags utmaningar med personer i samma yrkesroll och de mest kompetenta föreläsarna från Sveriges näringsliv. Här hämtar du kraft, inspiration och kunskap – alltid med fokus på dina frågor.

Mod är vår styrka och vi räds inte för att tänja på gränserna kring normer och samla olikheter för att utmana ditt mindset. Vi skapar dialoger som utvecklar exekutiva chefers förmåga att reflektera, förstå och leda i framtidens möjlighet.

Dagens ledarroll behöver vara mångfacetterad och bekräftande men blir lätt utsatt. Chefstiteln inger respekt men skapar också distans. Många frågor varken kan eller bör ventileras med personalen, låt istället Wiselink vara ditt bollplank.

Wiselink tar dig, ditt ledarskap och ditt företag framåt. Våga lyft blicken – och kom ihåg, det är aldrig försent att lära sig något nytt.

INVESTER I DITT LEDARSKAP OCH SKAPA TIDEN SOM KRÄVS.

 

Som chef är det svårt att boka in regelbundna evenemang. Wiselinks ambition är att vara lätt tillgänglig och tidseffektiv, på dina premisser. Vi önskar inget mer än ditt engagemang och  perspektiv.

Ditt medlemskap i Wiselink för världen närmare dig och dina vardagliga utmaningar.

Ditt exklusiva medlemskap innebär att du kan välja bland Wiselinks event i alla städer vi är verksamma i. Det ingår fyra Workwise-träffar, två luncher samt två frukostar för 25 000kr ex moms.

Eventen arrangeras alltid i noga utvalda lokaler med förstklassig mat och service givetvis ingår all frukost, fika och lunch.

DET HÄR FÅR DU
OCH DITT FÖRETAG

WORKWISE X 4

Fyra seminarier med föredrag och nätverksforum där medlemmarna tillsammans med föreläsaren diskuterar hur deras ledarskap och företag kan utvecklas och förbättras. Seminarierna är noggrant planerade och har olika upplägg beroende på föreläsare och ämne. Medlemmarnas önskemål kommer också att påverka agendan.

LUNCHWISE X 2

Två nätverksluncher som tar upp tråden där föregående Workwise slutade. Här kan du lyfta den fråga eller reflektion som forumet väckt hos dig, diskutera den med chefskollegor i andra verksamheter och få nya infallsvinklar som utmanar dina tankebanor och utvecklar dina förmågor.

MORNINGWISE X 2

Starta dagen med en energiboost där du träffar ditt nätverk, inspirerar och inspireras, ställer frågor och hittar svar. Ventilera dina funderingar med kloka kollegor och få återkoppling kring ditt ledarskap. Vi stöttar varandra och skapar lösningarna som tar oss framåt.

DESSUTOM

Möjlighet att ta med din ledningsgrupp till utvalda föreläsningar. För extra deltagare tillkommer en avgift per person.

Möjlighet att bjuda in och arrangera event på ditt företag (i detta fall står ditt företag för kostnad och agenda).

Obegränsad tillgång att ta hjälp av andra chefer i din specifika utmaning.

KALENDER

Alla

Inget evenemang hittades!

Helsingborg

Inget evenemang hittades!

Lund

Inget evenemang hittades!