DOTS

Fotograf: Roy Rossovich

NU  STARTAR WISELINK I ÖREBRO:

PER SCHLINGMANN

VAD KRIG, KLIMATKRIS och VIRUS FÖRÄNDRAR.

ÖREBRO ••• 2 JUNI ••• 8:30-13:00

När Ukrainakriget avlöser coronapandemin och med alarmerande klimatförändringar är det mer än tydligt att världen inte är sig lik.

Vårt möte med Per Schlingmann  riktar sig till alla som vill förstå hur dessa tre kriser pandemin, klimatet och kriget för alltid håller på att förändra såväl våra samhällen och företag som oss själva.

Borta är plötsligt den förbehållslösa tron på globalisering och stordrift. Istället ser vi hur det lokala växer på alla områden och hur globaliseringen ersätts av så kallade oligoner: regionala enheter med egna etiska system, handelsområden, arméer och internet. Klimatförändringarna kräver att vi på en enda generation rättar till problem som sju generationers industrialisering försatt oss i.

Men tvärtemot tron att tillväxten därmed är hotad visar Per övertygande hur klimatomställningen ser ut att bli den starkaste, mest omvälvande drivkraften för just tillväxt.

DET BERÄTTANDE LEDARSKAPET.

Per Schlingmann är både ett inflytelserikt namn inom politiken som näringslivet. Med en enastående kombination av att leda genom radikal förändring och att utveckla nya sätt att kommunicera på navigerar Per genom framtiden.

Under 00- och 10- talets valkampanjer var Per ett av huvudnamnen bakom förnyandet av Moderaterna som anses vara en av anledningarna till deras valsegrar. Hans sätt att synliggöra och utmärka sig har lett till stora framgångar långt mer än inom politiken.

Från sin unika bredd av erfarenheter hjälper Per företag och organisationer att nå ut och påverka i en digital och global värld. Genom storytelling skapar Per strategier för ditt företag i kommunikationskriget. Med en knivskarp blick på framtiden tecknar Per ett nytt landskap för ledarskapet såväl som medarbetarskap.

Missa inte att ta del av en unik framtidsspaning tillsammans med oss!

KOMMANDE FORUM

Filter

Gurra Krantz

Gurra Krantz

BÄST ATTITYD VINNER
Per Schlingmann

Per Schlingmann

NYCKELN TILL FRAMGÅNG FINNS I BERÄTTELSEN!
Alexander Bard

Alexander Bard

OM SAMTID OCH FRAMTID